miercuri, 22 mai 2013

Domnule Prim Ministru, Dr. Victor Ponta





N-o sa ma cobor la nivelul dv. de educatie  sa va spun ca va lipsesc cei sapte ani de acasa, daca v-ati adresat unei doamne, Monica Macovei, cu sintagma: „e dusa cu sorcova”. 

Vreau doar sa va atrag atentia, parinteste, ca dna  are o lista impresionanta de lucrari de specialitate despre care n-a spus nimeni ca sunt plagiate, (presupun ca le-ati cercetat cu lupa), spre deosebire de dv. care aveti cateva, dintre care doua plagiate.

Doamna Monica Macovei are o cariera europeana remarcabila, contributii importante la bunul mers al Parlamentului European, spre deosebire de dv. care v-ati facut de rasul lumii cu ocazia loviturii de stat din vara lui 2012, ati ajuns oaia neagra a Uniunii Europene.

Doamna Monica Macovei a pus bazele justitiei independente, prin promovarea lui Daniel Morar si Codruta Kovesi in functii de conducere din Parchete, spre deosebire de dv. care l-ati promovat pe „grajdanul” Tiberiu Nitu, cum ati facut si la ISC si la Comisiile de Etica ale Ministrului Educatiei, pentru a scapa de acuzatia de plagiat si a subordona justitia politicului. 

Inteleg ca sunteti gelos pe reputatia europeana a doamnei Monica Macovei, dar asta nu va da dreptul s-o jigniti, cum ar proceda ultimul mitocan din Ferentari.

Daca e sa vorbim cine e „mai plecat cu sorcova”, activitatea de pana acum a Guvernului Romaniei va califica mai degraba pe dv. pentru aceasta sintagma, economia, educatia, sanatatea, alte domenii importante se indreapta rapid spre dezastru. 

As putea sa spun mult mai multe despre dv., dar educatia, politetea, cultura, buna crestere, care dv. va lipsesc cu desavarsire, ma impiedica s-o fac.

Va asigur de bunele intentii cu care am scris randurile de mai sus, in speranta ca va veti uita in oglinda.

Un comentariu: