vineri, 4 octombrie 2013

Tiberiu Nitu-NUPU, sluga lui Ponta, DE-MI-SI-A





Domnule Procuror General,

În prima sa evaluare a candidaturii dv. la funcţia de Procuror General, CSM constată:

- Autocontrol scăzut, irascibilitate, o rezistenţă scăzută la stres, precum şi o spontaneitate redusă
- Nitu a oferit răspunsuri vagi, fără a avea idei de punere în practică a unor strategii concrete
- Candidatul nu cunoaşte suficient activitatea concretă a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă ICCJ, (deşi îndeplinise funcţia de Prim Adjunct al Procurorului General)
- Lipsa de performanţă şi neimplicare în exercitarea atribuţiilor manageriale, în perioada în care a îndeplinit funcţie de Prim Adjunct al Procurorului General.
- În perioada în care Tiberiu Nitu a coordonat Secţia de urmărire penală şi criminalistică, la această secţie nu s-a înregistrat niciun dosar finalizat prin rechizitoriu în materia conflictului de interese, corupţiei sau evaziunii fiscale, domenii considerate prioritar majore ale Ministerului Public.

În perioada de când sunteţi Procuror General al Parchetului de pe lângă ICCJ, am constatat:

- NUP în cazul plagiatului lui Victor Ponta, în baza referatului unui obscur funcţionar ORDĂ, contrapus Deciziei Senatului Universităţii din Bucureşti
- NUP în cazul în care Victor Ponta a reprezentat ilegal România la Bruxelles, conform constatării CCR
- NUP în cazul muniţiei ilegale deţinute de Adrian Năstase, deşi condamnarea sa definitivă constituia o circumstanţă agravantă.
- NUP în cazul conflictului de interese în care s-a aflat ministrul Liviu Pop, care a transformat şcolile în servitoarele sindicatelor, obligându-le să le strângă cotizaţiile.
Cel mai grav lucru.
Deşi aţi numit cu delegaţie procurorii Lucian Papici şi Mariana Alexandru la conducerea Secţiei I-a a DNĂ, la câteva zile distanţă i-aţi revocat din funcţii, în încercarea disperată de a bloca ajungerea în instanţă a dosarului Dragnea-referendum. 
În afara acuzelor aduse căpeteniei PSD-iste, Liviu Dragnea, este posibil ca dosarul să conţină şi date, declaraţii, înregistrări, de natură a spulbera imaginea publică a premierului Victor Ponta, de unde şi ieşirea isterică a acestuia împotriva procurorului DNA Lucian Papici, pe care l-a acuzat de „basism” şi de faptul că a instrumentat dosare politice.
Acest bilanţ dovedeşte, dle Procuror General, că aţi devenit SLUGA lui Victor Ponta şi a clasei politice corupte, că acţionaţi la ordinele sale, departe de principiile de independenţă şi separare a puterilor în stat, caracteristice unui stat de drept.
În aceste condiţii, singura ieşire, câte de cât onorabilă, este DEMISIA dv. din funcţia deţinută, înainte ca presiunea opiniei publice, a instituţiilor media cinstite şi a oficialităţilor partenere României din UE şi America, să vă oblige să părăsiţi postul gonit şi acoperit de ruşine.
Şi înainte de a cauza României prejudicii ireparabile.

PS. Textul de mai sus este si petitia online, la adresa, unde o puteti semna, daca doriti acest lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu