joi, 28 august 2014

Victor Ponta vrea sa castige alegerile cu OUG-uri



Se repeta scenariul din iulie 2012, cand, prin OUG-uri, neatacate de un Avocat al Poporului-sluga a puterii actuale, Victor Ponta si actuala putere au suspendat statul de drept.

Deja contabilizam doua OUG-uri, aceea prin care a fost modificata Legea Alegerilor Prezidentiale, in conditii neconstitutionale, si, astazi, suspendarea Legii care interzice traseismul politic al alesilor locali.

Socoteala e simpla. Primarii si alesii locali vor primi bani pentru comunitatile respective abia dupa ianuarie 2015, in functie de scorul inregistrat la prezidentiale pentru Victor Ponta.

Este vorba de un santaj mizerabil, la care sunt supusi alesii locali, intr-un context in care comunitatile mici nu sunt in stare sa-si sustina din venituri proprii cheltuielile de functionare si dezvoltare a infrastructurii locale.

Actuala putere, condusa de catre Victor Ponta, nu da doi bani pe societatea civila, pe opiniile Ambasadei SUA, pe opiniile specialistilor, ale opozitiei, ale presedintelui.

Ponta a si declarat ca nu tine cont de ce spun altii si face doar ce vrea cu guvernarea.

Credinta ca masinariile de partid castiga alegerile s-ar putea dovedi gresita.

Romanii inteleg ca s-a schimbat Romania, suntem in UE si NATO, nu mai este posibil ca un lider politic, fie si un primar,  sa dicteze populatiei cum sa voteze. In plus, DNA si SRI vor sta cu ochii si „urechile” pe comisiile de votare, pentru a preintamplina fraudele.

Este inca un cui pe care Ponta il bate in cosciugul propriei campanii  electorale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu