marți, 23 septembrie 2014

Televiziunea Nationala promoveaza puscariasi la ore de varf




Nu credeam ca o institutie nationala, platita din banii nostri, ai romanilor, il promoveaza la ora de varf pe Adrian Nastase,  fost puscarias, condamant pentru coruptie.

Rolul Televiziunii  Nationale este cu totul altul: sa promoveze valorile autentice ale culturii, stiintei, societatii civile, sa faca educatie, suplinind astfel ceeace televiziunile comerciale nu fac. De asta o si platim din banii nostri, ai contribuabililor.

Stelian Tanase, Directorul General al TVR, intelege, insa,  sa-i pupe ghiulul lui Victor Ponta, dupa ce acesta l-a amenintat ca-l da afara. Si-l aduce pe Nastase la emisiunea la care a fost si Traian Basescu, ca sa-si spele pacatele.

Ce vor zice tinerii, oamenii cinstiti din Romania, care n-au facut puscarie, dar care n-au nicio  sansa sa ajunga vreodata la TVR?

Isi vor face cruce si-si vor spune ca traiesc intr-o tara anormala.

Cum sa aduci un fost puscarias sa influenteze, sa faca educatie tinerilor si adultilor, prezentandu-l ca pe un lider informal al lumii politice romanesti?

Aceasta-i tara lui Victor Ponta. Nu a milioanelor de oameni cinstiti care n-au facut si nu vor face puscarie vreodata.

Nu stiu ce a declarat Adrian Nastase, pentru ca nu-l pot urmari, asa cum nu-l mai urmaream pe Ceausescu.

Dupa manifestarea faraonica de pe Arena Nationala, aparitia la Televiziunea Nationala a unui fost puscarias, condamnat definitiv pentru coruptie, dar prezentat cu fast la ora de varf, imi arata directia in care a luat-o Romania: aceea pe care merge Coreea de Nord.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu